+36 70 411 00 11 pannonia@gasztrohajo.hu

Ismerje meg csapatunkat!

A Pannónia Hajó saját fedélzeti konyha kialakításával olyan felszereltségű eszközparkot hozott létre, ami a legfelkapottabb éttermek szakértelmével vetekszik

A Chef: Ruprecht László

A Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke. Több minőségi, hazai alapanyagot használó, kiváló vidéki étterem és a budapesti Európa Rendezvényiroda gasztronómiai tanácsadója, a Pannónia Gasztrohajó egyik megálmodója.

Gasztronómiai tanácsadó

– Európa Csoport ( 2014 )
– Jankovich Kúria ( 2013 )
– Baricska Csárda ( 2013)
– Pannonia Golf & Country Club ( 2013 )
– Imola Udvarház ( 2011 )
– EU Tanácsának Elnöksége ( 2011 )
– Hernyák Birtok ( 2009 )
– Chianti Étterem ( 2009 )
– Walter vendéglő ( 2009 )
– Anyukám Mondta Étterem ( 2009 )
– Amade Chateau ( 2009-2011, Vrakum )

Chéf

– Executive Chef – Marina-Port Hotel és Jacht
– Sous Chef – Four Seasons Hotel Gresham Palace
– Executive Chef – Kastélyhotel Sasvár
– Chef de Partie, Sous Chef – Kempinski Hotel Corvinus
– Chief de Partie – Atrium Hyatt
– Commis Chef – Hotel Alba Regia

Magyar versenyek

  • 1998. IV Országos Gasztronómiai verseny 3 ezust
  • 1999. Paletta Kupa 3 ezüst
  • 1999. Traverna Kupa 1 arany
  • 2001. V. Gasztronómiai verseny 3 ezüst
  • 2002. Étrend Chef Verseny 3 arany
  • 2002. Alba Régió Kupa 1 arany
  • 2008. Bocuse d’Or Europe 2008.Mo.Reg. verseny 1 arany

Nemzetközi versenyek

  • 1999. Basel Európa Bajnokság 1 ezüst
  • 2000. Erfurt Olimpia 2 diploma
  • 2002. Luxemburg 2 bronz
  • 2003. Nantes Aranybabér Szakácsverseny 4. helyezés
  • 2004. Erfurt Olimpia 1 bronz
  • 2006. Basel Európa Bajnokság 1 ezüst

A Pannónia Gasztrohajó Csapatának legfőbb törekvése a vendégek teljeskörű kiszolgálása. A szakma iránt elhivatott, felkészült és lelkes Csapat legfőbb célja, hogy az exkluzív hajóút során felejthetetlen élményben részesülhessenek Vendégeink!