Mangalica pástétom kocsonyával, tormával és petrezselyemmel

Bor: Gizella Barát Hárslevelű 2018, Tokaj

Harcsa kétféleképpen sütőtökös korhellyel

Bor: Villa Tolnay Olaszrizling 2014, Badacsony-Csobánc

Kakas kacsamájjal szarvasgombás „sólettel”, kelbimbóval

Bor: Heimann Kadarka 2017, Szekszárd

Szarvas bélszín céklákkal, gyömbéres parajjal, töltött gombával

Bor: Balla Géza Sziklabor Feketeleányka – Cabernet Franc 2016, Arad-Ménes

Hazai sajtválogatás

Bor: Gere Fekete Járdovány 2017, Villány

Madártej habkő, tojáslikőrös mákfagyi

Bor: Kikelet késői szüret 2017, Tokaj

A menüsor ára, borral: 40.000 Ft /Fő