+36 70 411 00 11 pannonia@gasztrohajo.hu

Exkluzív gasztroélmény a Dunán!

A Pannónia egy stílusában egyedülálló vintage étteremhajó, mely elegáns környezetben kínál egész estés gourmet élményt. A Budapest esti panorámája által teremtett intim hangulat tökéletes a slow-food fogások és díjnyertes borok fogyasztása mellé

A dunai hajózás a 19. század végétől élte fénykorát. Ebben az időben országutak és vasúthálózat hiányában a folyó volt a leggyorsabb útvonal, amit főként áruszállításra használtak. A gőzhajók megjelenésével azonban a közlekedés is gyorsabbá vált, így sokan ezt a módját választották az utazásnak. Azonban a Dunán hajózni nem csak közlekedési szempontból volt ideális, ez ugyanis egy olyan élmény, ami bármely kor emberét rabul ejti. A Pannónia Hajó a múlt század eleganciáját a modern kori elvárásokkal ötvözi, így bármilyen rendezvényről vagy programról is legyen szó, a megfelelő légkör biztosított. Arról a lehetőségről nem is beszélve, hogy fotót készíthet az Országházról a Duna vizéről. Higgye el, már ezért a látványért megéri.

A hajó konyhájában igazi  gasztronómiai művészet folyik! Mivel a Pannónia Hajó eredetileg konyha nélküli utasszállító hajóként üzemelt, a konyha kialakítása az oldalfal megbontásával majd visszaállításával volt csak lehetséges. Így jöhetett létre a legmodernebb felszereltségű eszközpark, ami a legfelkapottabb éttermekkel vetekszik.

A Pannónia Gasztrohajó a Stílusos Vidéki Éttermiség budapesti ékszerdoboza a Dunán. Az exklúzív hajóút során csodálatos budapesti panoráma tárul a vendégek szeme elé, az asztalra pedig a SVÉT éttermekre és régiójukra, turisztikai desztinációjukra jellemző ételek kerülnek, Ruprecht László tolmácsolásában

A Pannónia Gasztrohajó fedélzetén nem csupán egy fantasztikus fine dining íz-élményben lehet része a vendégnek, hanem a patinás belső tér, illetve a csodálatos esti fények, Budapesti látnivalói életre szóló élményt biztosítanak a látogatóknak.